Tijdens het congres wordt er een aanmoedigingsprijs van € 1.000 uitgereikt voor de beste vlogpresentatie van (pas afgestudeerde) studenten, aankomend specialisten en technici. 
 
Het JKF Kinderfonds en Kinderrevalidatiefonds Adriaanstichting zijn op zoek naar goede ideeën die het leven van kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking beter, makkelijker, kansrijker en mooier kunnen maken zodat zij volwaardig kunnen participeren in de veranderende samenleving. 
In de vlogs wordt verteld wat de aanleiding is voor het onderzoek, wat de onderzoeksvraag is, welke methode gekozen is, wat de impact van het project kan zijn en indien mogelijk wat de resultaten en de conclusies zijn.
 
De Adviescommissie van JKF Kinderfonds en Kinderrevalidatiefonds Adriaanstichting bepaalt wie de JKF/KFA Posterpresentatieprijs 2022 van € 1.000 wint en een plek op het podium verdient tijdens het congres. De inzendingen die op de tweede en derde plaats eindigen worden bovendien ook nog beloond met een aanmoedigingsprijs van € 500. 
 
Wie de winnaar is, horen de genomineerden op het JKF/KFA congres op 8 juni 2022 in Musis Sacrum. 
 

kantoor header1

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl