Avavieren vakanties 2022 voor kinderen met een beperking en hun gezin

20220042 Avavieren 2Alle 434 vakantiegangers en hun ouders, brusjes en verzorgers hebben ook dit jaar weer kunnen rekenen op de inzet van de vrijwilligers van Avavieren om er een onvergetelijke, zorgeloze en onbeperkte vakantie van te maken.

De rode draad is het ontzorgen van ouders, brusjes en verzorgers.
Dit kan zitten in hulpmiddelen, maar ook de activiteiten die families samen kunnen ondernemen zonder dat beperkingen hinderen.

Om dit te realiseren, zijn de vrijwilligers die zich belangeloos inzetten onmisbaar. Zij begeleiden de vakanties en dragen er zorg voor dat de vakantiegangers niets tekort komen.

Uniek en onmisbaar zijn de diverse hulpmiddelen van Avavieren die eraan hebben bijgedragen dat er grenzeloos genoten kan worden.
Voorbeelden hiervan zijn de elektrische strandrups en strandrolstoelen. Door deze goed te onderhouden, blijft het plezier onverminderd.

Dat de deelnemers hebben genoten blijkt wel uit deze reactie:

Wauw!! Wat hebben we een heerlijke fantastische week gehad! De huisjes van Avavieren zijn modern, hip, ontzettend ruim en voorzien van de benodigde aanpassingen. Alleen maar lof voor de vrijwilligers die er alles aan deden om de gezinnen in de watten te leggen, zonder dat het opdringerig overkwam of dat je het gevoel kreeg dat je mee móest doen. Een heerlijk verzorgde BBQ, koekjes bakken, kampvuur met een hapje en drankje, een alleen voor de gezinnen afgehuurd zwembad, de strandrups, de catamaran en noem maar op. Als je wilde deed je mee, als je dat niet wilde was dat ook oke. Het uitgebreide aanbod aan hulpmiddelen die geleend mogen worden is werkelijk geweldig; van klapschaar tot strandrolstoel, van schakelknop tot duofiets. Geweldig!!

Bijdrage JKF Kinderfonds € 5.000

CONTACTINFORMATIE

JKF Kinderfonds
Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem
telefoon: 026-3526981 
email: projecten@jkfkinderfonds.nl

Image