SNWJG Kata Toernooi en BENG!23

20220090 BENG23In 2023 organiseert de Special Needs Judo Foundation (SNJF) alweer de volgende editie van het SNWJG Kata toernooi en BENG!23

SNJF biedt kwaliteit in onderwijs, training en competitie voor alle mensen in de kunst van Judo.

De missie van SNJF is het helpen, ondersteunen en uitvoeren van projecten die tot doel hebben Judoka met speciale behoeften op te nemen in zowel lokale initiatieven als nationale judofederaties. Zo groeit de kans voor de atleten om deel te nemen aan training en competitie en zullen atleten tot hun volle potentieel worden uitgedaagd, ongeacht hun capaciteiten.

SNJF is ervan overtuigd dat dit het leven van mensen met een beperking, hun gezin, hun omgeving en bij uitbreiding de samenleving als geheel verbetert.

De boodschap van SNJF aan leraren, trainers, coaches en judoka zal zijn om de grenzen van beperking, ras, geslacht, religie, nationale organisaties, geografische of politieke achtergrond te overstijgen, in de geest van Jigoro Kano Sensei's ideaal van Judo: "Jezelf perfectioneren om de wereld ten goede te komen “.

JKF Kinderfonds heeft samen met Fonds Heuff de Zeeuw een bijdrage beschikbaar gesteld voor de zogenaamde meerkosten. Dit zijn de extra kosten die gemaakt moeten worden om kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking het mogelijk te maken om mee te kunnen doen. 

Bijdrage JKF Kinderfonds en Fonds Heuff de Zeeuw € 5.000

CONTACTINFORMATIE

JKF Kinderfonds
Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem
telefoon: 026-3526981 
email: projecten@jkfkinderfonds.nl

Image