Framerunning voor jonge kinderen met een ernstige fysieke beperking

20210101 FramerunningDeze aanvraag betreft de aankoop van 2 nieuwe frames (maten Baby en Mini) om die uit te laten proberen bij kinderrevalidatiecentra en bij (grote) eerstelijns kinderfysiotherapiepraktijken.

Stichting Frame Running Nederland heeft enkele kleine maten frames beschikbaar in de uitleenpool. Tijdens de testperiode van de toolbox (voorjaar-zomer 2022) zijn er echter meer frames in kleine maten nodig om een adequate periode uit te kunnen lenen aan de deelnemende centra/. Deze frames zullen uitgeleend worden aan kinderfysiotherapeuten, inclusief extra materiaal dat ontwikkeld is voor de toolbox. Na de uitleenperiode worden de betrokken kinderfysiotherapeuten geïnterviewd over hun bevindingen over het gebruik van het frame. Aan de hand hiervan kunnen de tools mogelijk nog aangepast worden.

De frames zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar met een ernstige fysieke beperking. Zij zullen de frames gaan uitproberen bij hun therapeutische peutergroep of in een eerste lijns praktijk, waar zij normaliter al onder behandeling zijn. Hun ouders en indien mogelijk zijzelf ook zullen geïnterviewd worden over hun bevindingen, evenals de betrokken
kinderfysiotherapeuten.
 
Klik op de foto voor meer informatie over Frame Running Nederland.
 
Bijdrage JKF Kinderfonds samen met Fonds Heuff de Zeeuw € 4.202

 

CONTACTINFORMATIE

JKF Kinderfonds
Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem
telefoon: 026-3526981 
email: projecten@jkfkinderfonds.nl

Image