kinderen met een lichamelijke beperking steunen wij
kinderen met een lichamelijke beperking steunen wij
JKF
JKF

Pakje Power

Pakje Power Chris Gmelig MeylingIn juni kwamen Olaf Verschuren en Chris Gmelig Meijling van de Hoogstraat vol trots het eindproduct van hun project presenteren bij het JKF Kinderfonds. Het is een fantastisch Pakje Power geworden!

Jongeren worden op een leuke ontspannen manier uitgedaagd voor een gezondheidsvierdaagse. Ze leren hoe belangrijk de combinatie van voldoende rust (slapen), bewegen en gezonde voeding is om gezond op te groeien.

De heren hadden als verrassing een aantal pakketjes extra meegenomen voor de jonge revalidanten van de afdeling Kind & Jeugd van Revalidatiecentrum Klimmendaal. Die zijn we samen natuurlijk even gaan brengen bij onze buren!

De Pakjes Power werden heel enthousiast in ontvangst genomen. 'Het lijkt wel Sinterklaas' werd er meteen geroepen. Daarna werd de inhoud van de tas meteen bekeken en besproken, de eerste plannen werden al meteen gemaakt. De challenge is geaccepteerd!

De jonge revalidanten weten natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. Dit Pakje Power viel daarom erg goed in de smaak en lijkt zijn doel te bereiken, want de groep maakte al meteen plannen om te starten met de opdrachten.

Wat is het Pakje Power?

Het Pakje Power is gemaakt en bedacht voor en door jongeren. De onderzoekers van de Hoogstraat en studenten van de HKU hebben goed geluisterd naar de wensen, behoeften en ideeën van de jonge revalidanten. Samen hebben zij het Pakje Power ontworpen en samengesteld. Het ziet er erg professioneel uit! 

Met het Pakje Power wordt je (laagdrempelig) uitgedaagd een Gezondheidsvierdaagse te starten. Er zitten receptenkaartjes in voor lekker èn gezond eten, een elastiek met oefeningen om te bewegen, een slaapmasker om lekker ontspannen te slapen, een kwartet om je kennis over gezond leven te verbeteren, een dagplanner, een poster met supertips, een mooie duurzame waterfles en nog veel meer. Er is zelfs een Instagram account gekoppeld aan het Pakje Power zodat je met anderen in contact kunt komen en je prestaties en ervaringen kunt delen.

Bijdrage JKF Kinderfonds € 9.479

 

CONTACTINFORMATIE

JKF Kinderfonds
Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem
telefoon: 026-3526981 
email: projecten@jkfkinderfonds.nl

Image