Doe mee!

U kunt de projecten van het JKF Kinderfonds steunen met een financiële bijdrage. Het kan gaan om een eenmalige gift, bijvoorbeeld in het kader van een bijzondere gelegenheid. Ook een jaarlijkse donatie is welkom. Of een schenking, die u ook nog belastingvoordeel kan opleveren. Ook het nalaten van een erfstelling of legaat is mogelijk.

Meer informatie?

Wilt u het JKF Kinderfonds steunen met een financiële bijdrage en heeft u hierover een vraag? Neemt u dan contact met ons op.
Of doneer rechtstreeks door het kiezen van één van onderstaande knoppen.

Mijn bijdrage gaat naar projecten op het gebied van:

cultuur en evenementen   sport en schoolreizen   wetenschappelijk onderzoek   alles

 

Dit kan ook

JKF Kinderfonds in uw testament opnemen

U kunt vastleggen dat na uw overlijden een deel van uw nalatenschap ten goede komt aan het JKF Kinderfonds. Dit moet bij een notaris vastgelegd worden in een testament.

In een testament kunt u een legaat opnemen ten gunste van het JKF Kinderfonds. Een legaat is een bedrag of voorwerp dat iemand op grond van een testament bij overlijden nalaat aan een persoon of instelling.

U kunt in uw testament in plaats van een legaat ook (een deel van) uw (hele) nalatenschap aan het JKF Kinderfonds nalaten. U benoemt ons dan voor het geheel of gedeeltelijk tot uw erfgenaam.

Een testament kan te allen tijde opgesteld worden bij de notaris. Het kan veranderd of herroepen worden zolang u leeft en geestelijk zelf in staat bent te bepalen wat u wilt.
Het voordeel van het benoemen van het JKF Kinderfonds in uw testament is, dat er tijdens uw leven geen verplichtingen zijn.

Het JKF Kinderfonds is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), het JKF Kinderfonds is daardoor geen erfbelasting verschuldigd over legaten en erfenissen.

Uitgebreide informatie over legaten, erfrecht en over de tarieven van notariële akten kunt u verkrijgen via:

– de notaris in uw eigen woonplaats;
– de notaristelefoon, 0900 34 93 93;
– internet, www.notaris.nl.

Ook kunt u hierover via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact opnemen met ons.

Donatie voor projecten bij evenementen of bijzondere gebeurtenissen

2011 0014 051 MULAN met toestemmingHet JKF Kinderfonds is blij met uw steun!

U kunt rechtstreeks doneren aan het JKF Kinderfonds via Ideal, maar soms bieden feestelijke gebeurtenissen zoals een jubileum, verjaardag, huwelijksfeest of een sportevenement ook gelegenheid om aandacht te vragen voor het mooie werk van het JKF Kinderfonds.

Denkt u bij een feestelijke gebeurtenis aan het vragen van een bijdrage voor het JKF Kinderfonds in plaats van cadeaus? Wij zijn daar samen met onze kinderen en jongeren heel blij mee.
Als u vragen heeft, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier.

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email:projecten@jkfkinderfonds.nl