Succesvolle uitvoering kindermusical

De prachtige musical ‘Een weerwolf in de Leeuwenkuil’ was woensdag 24 juni jl. te zien in de Theaterzaal van RMC Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg in Arnhem.

De musical is een eigentijdse versie van het gelijknamige boek van Paul van Loon en werd gespeeld door 22 kinderen met en zonder beperking. Burgers' Zoo maakte mogelijk dat mooie opnames in de dierentuin gemaakt konden worden.

Alle kinderen kregen een rol op maat, uitgaande van gelijkwaardigheid. Hierdoor ervaren kinderen, met en zonder beperking, hoe het is om met succes op te treden. Dit is belangrijk voor de ontwikkeling van hun zelfvertrouwen en eigenwaarde. Kinderen met een beperking ontdekken zo wat ze leuk vinden en wat niet, wat ze kunnen en (nog) niet kunnen.

 In het filmpje ziet u mooie beelden van de repetities.

Het JKF Kinderfonds ondersteunt projecten die de mogelijkheden van kinderen en jongeren met een functiebeperking vergroten om gewoon deel te nemen aan de maatschappij. Daarom ondersteunt het JKF Kinderfonds graag initiatieven als de musical ‘Een weerwolf in de Leeuwenkuil’.

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl