Battle4kidsIn een prachtig natuurgebied dichtbij Zutphen, waar bos en water samenkomen, ligt het parcours van de Buddy Obstacle Run. In de schaduw van de bomen rijzen uiteenlopende hindernissen op, van klein en natuurlijk tot grotesk gebouwd en uitdagend.

De start en finish van het evenement zijn gelokaliseerd op het terrein Klein Graffel met de nodige voorzieningen, maar ook verwennerij voor de inwendige mens en bruisend vermaak en gezelligheid met muziek, kraampjes en veel bekijks.

In voorgaande jaren was de Buddy Run een groot succes (zie https://youtu.be/yUgWA6A741I )!

De Buddy Obstacle Run kent drie vaste afstanden; er is een 3,5 km parcours, 7 km parcours en 11 km parcours.
Naar verwachting worden bij deze editie 800 deelnemers verwelkomd waarbij zo’n 80 a 100 gehandicapte sporters zullen meedoen.
Uniek aan dit evenement is dat IEDEREEN MAG MEEDOEN! Dat betekent dat er voor iedere deelnemer een geschikte afstand is.  
Net zoals bij de voorgaande edities is er voor de jeugdige en gehandicapte deelnemers 3,5 km parcours, voor iedereen, dus ook de gehandicapte sporter die denkt iets meer uitdaging aan te kunnen de afstand van 7 km en voor de hardcore sportievelingen de 11 km loop. De minimale leeftijd voor deelname is 5 jaar.

 

Het JKF Kinderfonds ondersteunt dit project samen met Fonds Heuff de Zeeuw graag omdat het uitgevoerd wordt door een zeer sociale organisatie.
Stichting Battle4Kids heeft zich als doel gesteld ervoor te zorgen dat de gehandicapte sporter 'gewoon' meedoet en bij de club hoort. Vooraf aan de run worden de Buddy's getraind en  gekoppeld aan de gehandicapte deelnemers. Ze doen extra inspanningen om de doelgroep zo gelijkwaardig mogelijk mee te laten doen. Dat vinden ze vanzelfsprekend en dat is te waarderen! Bovendien is het een hele stoere activiteit...en dat is ook erg leuk!

Bijdrage JKF Kinderfonds samen met Fonds Heuff de Zeeuw € 1.275

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl