Bergh voorbeeld JFK FramerunningHet doel van dit project - dat in samenwerking met het VUMC en Frame Running Nederland wordt uitgevoerd - is om een toolbox voor kinderfysiotherapeuten te ontwikkelen

waarmee zij fysieke activiteit met het running frame kunnen promoten voor kinderen met een ernstige fysieke beperking in de leeftijd van 2 tot 8 jaar.
Daarnaast zullen de facilitators en barriers voor het gebruik van het frame worden onderzocht bij jonge kinderen, hun ouders en kinderfysiotherapeuten. Tevens zal de haalbaarheid van de nieuw ontwikkelde toolbox worden onderzocht. Klik hier voor meer informatie over het hele project.

Genoemd project is er nu bijna aan toe om de running frames uit te laten proberen bij kinderrevalidatiecentra en bij eerstelijns kinderfysiotherapiepraktijken.Hiervoor zijn meer kleine maten frames nodig dan Frame Running Nederland in de uitleenpool heeft. 
Er wordt vanuit gegaan dat juist dóór dit project en de ontwikkelde tools ook ná dit project de kleine maten frames veelvuldig uitgeleend zullen gaan worden vanuit de uitleenpool. Het is dus een duurzame investering om Frame Running juist onder de jonge en meer ernstig aangedane doelgroep te promoten.

Daarom financiert het JKF Kinderfonds samen met Fonds Heuff de Zeeuw de aanschaf van twee kleine running frames.

Bijdrage JKF Kinderfonds samen met Fonds Heuff de Zeeuw € 4.204

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl