Diva DichtbijDiva Dichtbij wil graag voor iedereen bereikbaar zijn. Met intieme en persoonlijke muziekoptredens brengen ze sinds 2007 door heel Nederland geluk en verlichting aan mensen die langdurig zorg nodig hebben. De afgelopen drie jaar deden ze dit ook steeds vaker voor mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB).
Voor deze doelgroep is zang een van de weinige manieren waarmee toch contact kan worden gemaakt. De Diva's zijn daarnaast als professionele zangers en zangeressen speciaal opgeleid in het maken van oprecht contact.
De optredens voor mensen met EMB zijn daardoor een groot succes. De Diva's zien ze genieten en krijgen veel reacties over deelnemers die weer helemaal opleven door de bijzondere connecties die de Diva's weten te maken.

In 2022 willen ze het aanbod uitbreiden voor kinderen met EMB door een aangepast repertoire te ontwikkelen. Daarmee willen ze structureel bijdragen aan het plezier en welzijn van kinderen met een EMB. 
Om dit mogelijk te maken moet het repertoire uitgebreid worden met aansprekende kinderliedjes en dienen er onder andere aangepaste kostuums ontworpen te worden. Daarin moeten de Diva's vrij kunnen bewegen en letten ze er op dat er geen repetitieve, visuele patronen voorkomen vanwege de risico's op epileptische aanvallen. De bijdrage van de fondsen is bestemd voor de uitbreiding van het repertoire voor kinderen en jongeren met EMB. 
 
Bijdrage JKF Kinderfonds samen met Fonds Heuff de Zeeuw € 5.000 

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl