20210100 Tandem

In september 2021 is er een elektrische tandem aangeschaft met een bijdrage van het JKF Kinderfonds.

Sinds ontvangst van de tandem wordt deze enorm veel en met evenzoveel plezier gebruikt om leerlingen die niet zelfstandig kunnen fietsen te begeleiden

naar externe (groeps)stages, het doen van boodschappen voor kookles en het voeren van individuele gesprekken met leerlingen. Inmiddels is er in drie maanden tijd al ruim 800km mee gefietst; de fiets heeft zelfs al een eigen agenda gekregen.

Dat is natuurlijk geweldig, maar het komt steeds vaker voor, dat men gebruik wil maken van de tandem en dat deze al bezet is. Door middel van een tweede elektrische tandem kunnen er (nog) meer leerlingen bediend worden.
Omdat de school en ouders van de leerlingen het ook erg belangrijk vinden dat er een tweede tandem wordt aangeschaft, hebben zij al een flink bedrag bij elkaar gelegd. Het JKF KInderfonds en Fonds Heuff de Zeeuw leggen met plezier de rest bij zodat de wens gerealiseerd kan worden. Want ook wij vinden het erg belangrijk dat onze doelgroep lekker mee kan doen met de 'gewone' dingen op school.

Bijdrage JKF Kinderfonds samen met Fonds Heuff de Zeeuw € 2.069

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl