20210096 Strandhoeve BaarloOnderwijscentrum de Twijn wil haar leerlingen stimuleren, activeren en faciliteren bij het ontwikkelen van de vaardigheden die ze nodig hebben om een betekenisvolle plek in de samenleving te krijgen. Schoolkampen zijn een geweldige (leer)ervaring in dit proces.

Voor 31 examen-leerlingen binnen het uitstroomprofiel vervolgonderwijs wordt door OCR De Twijn een schoolkamp georganiseerd. De leeftijd van de jongeren varieert tussen 15 tot en met 18 jaar. De leerlingen hebben allemaal een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening.

Zij verblijven een aantal dagen in de Strandhoeve in Baarlo. Hun accommodatie Suydersee is volledig toegankelijk voor deze specifieke doelgroep. Omdat een aangepaste accommodatie altijd extra kosten met zich meebrengt draagt het JKF Kinderfonds bij om deze meerkosten te betalen.

Tijdens het schoolkamp worden allerlei leuke dingen georganiseerd binnen de accommodatie zoals een sportmiddag en kruisboogschieten en er staat een uitstapje naar Giethoorn gepland. De leerlingen gaan hier varen en een spannende puzzeltocht doen. Genoeg leuks in het vooruitzicht dus!

Bijdrage JKF Kinderfonds € 4.642

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl