20210086 foto voor jkfStichting Samen Sporten Tilburg (SSST) heeft tijdens dit Coronajaar een aangepast programma gedraaid en drie ‘Kijk Doe en Beleef’ weekenden en twee ‘G-Sportweekenden’ georganiseerd voor jongeren met een beperking van de Amarant woonvoorzieningen. Deze events werden binnen de Coronamaatregelen die op dat moment van toepassing waren uitgevoerd.


In totaal hebben 231 medewerkers en vrijwilligers van Samen Sporten Tilburg het mogelijk gemaakt dat maar liefst 519 deelnemers met een beperking deel konden nemen aan deze leuke events.

Normaal organiseert SSST veel grotere evenementen, maar vanwege de Coronamaatregelen was dat dit jaar niet mogelijk. Toch heeft de kleinschaligheid uiteindelijk de pret niet gedrukt. De vele vrijwilligers zorgden voor een ontspannen en gezellige sfeer en alle deelnemers hebben de aandacht gekregen die ze verdienden.

SSST vindt het fijn dat zij – ondanks de beperkende maatregelen - toch iets konden organiseren voor de doelgroep. Dat vinden het JKF Kinderfonds en Stichting Heuff de Zeeuw ook!

Bijdrage JKF Kinderfonds samen met Stichting Heuff de Zeeuw € 2.500

 

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl