Het JKF Kinderfonds is supporter van de GezondeGeneratie en start vandaag met de virtuele wave om iedereen te inspireren mee te doen en goede projecten voor onze kinderen te bedenken waardoor onze jeugd (fysiek, mentaal en sociaal) gezond opgroeit en in 2040 behoort tot de gezondste generatie van de wereld. 
 
Wij hebben Olaf Verschuren van De Hoogstraat Revalidatie, Jelle van Kleef van Cam on Wheels en Rob Fransen van De Twijn als eersten genomineerd om onze wave voort te zetten.
 
Olaf is verantwoordelijk voor de onderzoekslijn 'Fysieke Gezondheid' en initieert en begeleidt diverse projecten binnen deze onderzoekslijn, met de focus op de kinderen met CP. De 3 thema's zijn fysieke activiteit, slaap en voeding. Olaf heeft het talent om de kinderen en jongeren waarmee hij werkt helemaal enthousiast te maken om te revalideren bij De Hoogstraat Revalidatie.
 
Jelle is dé ambassadeur en de belangrijke inspiratiebron van Cam on Wheels en het JKF Kinderfonds door zijn positieve, sportieve en gezonde manier van leven. Hij is een voorbeeld voor onze doelgroep!
 
Rob is sportleraar bij Onderwijs centrum de Twijn en (be)denker in mogelijkheden. Tijdens de lockdown bedacht hij samen met zijn - eveneens enthousiaste - collega's activiteiten om ervoor te zorgen dat de leerlingen thuis ook bleven bewegen. Het resultaat was erg leuk, allemaal Corona-challenges die door hen voorgedaan werden en via YouTube (en onze website) verspreid werden.
 
Wij starten via dit artikel onze wave en rekenen op jullie om de wave voort te zetten! Laat je inspireren en doe ook mee! 
 
  

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl