Videoclip AMIGOHet Groot Arnhems Kinderorkest gaat in samenwerking met Rock & Rolstoel Producties een nieuwe videoclip maken van Amigo met toestemming van de band Chef' Special!

Het Groot Arnhems Kinderorkest is een orkest waarin kinderen met en zonder beperking én met een verschillende culturele achtergrond samen muziek maken. De kinderen met beperking zijn met name kinderen met een spierziekte. Zij blazen op elektrische blaasinstrumenten.

Vanwege de Coronamaatregelen kunnen de kinderen helaas niet samen oefenen. Om toch contact te houden en in deze barre Coronatijd iets creatiefs en actiefs te doen, willen ze graag een tweede videoclip maken. Het is een zeer welkome afleiding in deze saaie tijd, zeker voor de kinderen met beperking.
De kinderen maken thuis eigen opnames (beeld en geluid) die tot een swingende videoclip worden gemonteerd. Op die manier kunnen ze 'samen' Coronaproof muziek maken.

Om een idee te geven hoe de clip er straks ongeveer uit komt te zien kun je hieronder nog een keer de vorige topprestatie bewonderen!

Het JKF Kinderfonds vindt dit een leuk Coronaproof project voor kinderen en jongeren uit de doelgroep. Het is vanwege de Coronamaatregelen erg moeilijk om leuke projecten voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking uit te voeren, dit project biedt wel de mogelijkheid om nog wat voor hen te kunnen betekenen. Het verbindt de kinderen, haalt hen uit sociaal isolement en het geeft plezier om uit te kijken naar wat leuks tijdens de lockdown.

Bijdrage JKF Kinderfonds € 400

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl