Supertrots zijn wij natuurlijk dat onze eigen Cam on Wheels (prijswinnaars KFA/JKF Prijs 2018) de pitch heeft gewonnen van het nieuwe jongerenplatform 2K40 van de Gezonde generatie!

Uit meer dan 70 inzendingen is Cam on Wheels verkozen tot de beste pitch van 2021.

De crew van Cam on Wheels gaat dit jaar een aantal vlogs/ filmpjes maken in samenwerking met Wefilm en 2K40 namens de doelgroep van het JKF Kinderfonds. Het jeugdpanel van 2K40 bedenkt telkens een nieuw thema voor deze filmpjes; het is immers een platform van en voor de jongeren van nu die in 2040 tot de gezondste generatie van de wereld willen behoren. 

Ook voor de doelgroep van het JKF Kinderfonds is gezond ouder worden heel belangrijk, want gezond oud worden zorgt ook voor minder beperkingen. Onze jeugd heeft hier zelf ook hele goede ideeën over, zij blijken heel verstandige oplossingen te hebben en vinden dat door 'grote mensen' bedachte oplossingen niet altijd passen bij de manier waarop zij in het leven staan. Daarnaast blijken zij ook behoorlijk kritisch naar hun ouders te kijken en het niet altijd eens te zijn met de ongezonde gewoontes van de volwassenen.

Het JKF Kinderfonds vindt het erg belangrijk dat de jongeren zelf meedenken hoe zij denken gezond ouder te worden en dat hun ideeën gehoord worden. Daarom heeft het JKF Kinderfonds een bijdrage beschikbaar gesteld voor de begeleiding van de jongeren Cam on Wheels, benodigde apparatuur en het produceren van de filmpjes.

Bijdrage JKF Kinderfonds € 10.000

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl