20200004 Euro ChessOorspronkelijk zou het schaaktoernooi in 2020 plaatsvinden, maar helaas gooide de Coronapandemie roet in het eten. We kunnen natuurlijk niet in de toekomst kijken, maar de Euro-Chess Foundation en Adelante Kind en Jeugd zijn nu toch begonnen met de voorbereidingen om het toernooi in de meivakantie van 2021 te laten plaatsvinden. En tsja...wordt het toch later, dan is dat zo. Veiligheid voor onze doelgroep, vrijwilligers en medewerkers staat voorop!

 

 

Het succesvolle schaaktoernooi vindt al vele jaren plaats in verschillende landen in Europa. Deze keer is Nederland weer aan de beurt.

Buiten het feit dat het natuurlijk een enorm leuk toernooi is waar iedereen aan mee kan doen wordt er ook hard gewerkt aan het verbeteren van bijvoorbeeld sociale vaardigheden, het bevorderen van de mobiliteit als je lichamelijk beperkt bent, het plannen en uitvoeren van taken, het toepassen van schoolvakken in de praktijk (taal en Europees Burgerschap bijvoorbeeld) en het gebruik van Social Media. Allemaal zaken die je in je leven nodig hebt om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. 

Wi je meer weten over dit project klik dan hier.

Bijdrage JKF Kinderfonds samen met Fon Heuff de Zeeuw € 10.000

 

 

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl