20190034 CIMT zomerkampIn juli 2019 hebben de beide Kinderrevalidatie teams van Revalidatie Friesland en UMCG Beatrixoord weer het CIMT zomerkamp georganiseerd. Dit jaar hebben 9 deelnemers in de groep meegedaan. Zij hebben middels de COPM (een vragen/evaluatie lijst op kwaliteit van concrete activiteiten) aangegeven of ze na afloop van het kamp activiteiten beter kunnen uitvoeren en ze zich meer competent en zelfredzaam voelen. Alle 9 deelnemers zijn hierop meerdere punten vooruit gegaan en ervaren een groot gevoel van tevredenheid over het behaalde resultaat.

 

De samenwerking van therapeuten uit twee Revalidatiecentra, de studenten en de jongeren leidde tot een goede sfeer waarin op een veilige en ontspannen manier aan de doelen kon worden gewerkt en ruimte was om ook tot persoonlijke ontwikkeling te komen.
Jongeren merken dat ze niet alleen zijn in hun beperking/ handicap en leren ook van elkaar. Ze worden ook uitgedaagd om activiteiten te ontplooien waarvan ze vaak vooraf dachten dat ze dat nooit zouden kunnen. (Klimmen, boogsschieten). Dit geeft een enorme boost voor hun gevoel van eigenwaarde.

Lees meer over het project op https://www.jkf-kinderfonds.nl/nieuws-overzicht/293-cimt-zomerkamp

Bijdrage JKF Kinderfonds  € 2.500

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl