20170117 overhandiging Stripboek Sam Sarah door bedenker KJ van der KloosterWe hebben op 14 januari 2020 een feestelijk momentje ingelast voor de overhandiging van het door het JKF Kinderfonds (mee)gefinancierde stripboek Sam & Sarah, je kunt meer dan je denkt door Kees-Jan van der Klooster. 

 

Het stripboek is getekend door Arie van Vliet en Paul Reichenbach naar een idee van (ervaringsdeskundige en rolstoelvaardigheidstrainer) Kees-Jan van der Klooster in opdracht van De Speeltuinbende.
Het is een superleuk en leerzaam stripboek geworden over de twee rolstoelhelden Sam & Sarah. Kinderen kunnen via de bijbehorende tuturials op de website van Sam & Sarah spelenderwijs allerlei rolstoelvaardigheden leren.

Het JKF Kinderfonds heeft dit leuke initiatief met plezier gefinancierd omdat de rolstoelhelden in dit verhaal niet zielig zijn, maar juist heel veel durven te proberen en leren. Dat vinden we belangrijk!

Deelnemers aan de rolstoelvaardigheidstrainingen van Kees-Jan Klooster ontvangen alllemaal een stripboek ter aanvulling op de cursus.

Bijdrage JKF Kinderfonds € 5.000

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl