Website wereldgehandicaptendag 2019

 

Op dinsdag 03 december was het Wereldgehandicaptendag. Daar staan wij als fonds voor kinderen en jongeren tot 25 jaar met een lichamelijke beperking uiteraard even bij stil.

 

Op deze dag treden onze JKF Music Kids onder leiding van muziektherapeut Alex Hanssen (jaarlijks) op - met toestemming van de aardige mensen bij Prorail - in de stationshal van Arnhem CS.

Twee Kids speelden op een Magic Flute en zij werden begeleid door een harpiste en een violiste. Leuk om te zien dat kinderen met en zonder beperking samen zoveel plezier kunnen hebben bij het samen musiceren...en dat het ook nog eens mooi klinkt!

Er werden Sinterklaasliedjes gespeeld en een mooi muziekstuk uit Turkije (waar Sinterklaas natuurlijk vandaan komt!)

De JKF Music Kids vonden het erg leuk om op te treden en kregen aan het einde ook een mooi applaus van reizigers die even stil waren blijven staan om te luisteren.

Voor dit project hoefde het JKF Kinderfonds geen bijdrage te geven, de muziektherapeut, de JKF Music Kids en hun ouders hebben dit allemaal op vrijwillige basis gedaan voor ons...en dat waarderen we enorm! 

Het JKF Kinderfonds ondersteunt graag projecten die ervoor zorgen dat onze doelgroep kan participeren.

Om dit mogelijk te kunnen blijven maken kunnen we uw hulp hierbij goed gebruiken. Wordt (eenmalig) donatuer van het JKF Kinderfonds en klik op deze link.

 

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl