20190029 Sjaak Pach Stichting boot Willem Alexander

De Sjaak Pach Stichting organiseert in 2020 weer een leuke vaarvakantie voor jongeren met een lichamelijke beperking. Ze gaan met een groep van 40 jongeren een week lang varen. Tijdens het varen kunnen de jongeren genieten op het topdek of leuke spelletjes spelen. Rond de middag wordt er afgemeerd in verschillende plaatsjes en kunnen ze samen met hun begeleiders het centrum gaan verkennen. Uiteraard worden er 's avonds ook nog leuke activiteiten georganiseerd zoals een disco-avond, een vossenjacht of een bonte avond. 

 

Elke deelnemer wordt begeleid door een vaste vrijwilliger. Daarnaast zijn er ook koks, een zaalteam, een recreatieteam en een nachtdienst aanwezig. Voor ouders en brusjes een fijn gevoel dat er dus goed voor hun kind, broer of zus gezorgd wordt in deze week. Omdat Sjaak Pach met allemaal vrijwilligers werkt kunnen de kosten voor deze leuke vaarvakantie laag gehouden worden. De meerkosten (extra kosten die gemaakt worden in verband met de beperking van deze doelgroep) worden door het JKF Kinderfonds betaald. 

Lijkt het je leuk om ook mee te gaan op vaarvakantie? Klik dan op de foto om na te gaan of je misschien ook nog mee kunt.

Bijdrage JKF Kinderfonds € 5.000

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl