Omdat de resultaten van de eerste fase van het ADL-TTD project goed zijn heeft het JKF Kinderfonds besloten om ook de tweede fase van dit veelbelovende project van Universiteit Maastricht, Adelante en UMACO te financieren. De eerste fase is medegefinancierd door Health-Holland middels een zogenaamde PPS/ TKI subsidie. Ook Health-Holland is erg enthousiast over de resultaten. 

De projectleider heeft een project profile gemaakt van de eerste fase. Wanneer u op onderstaande foto klikt kunt u dit artikel lezen.

20170075 ADL TTD

Het doel van het project is het ontwikkelen van een meetinstrument en trainingsinstrument waarin veel voorkomende ADL activiteiten die niet of moeilijk kunnen worden uitgevoerd voor kinderen met CP, gemeten en getraind kunnen worden. Hiermee kan de specifieke hulpvraag beter worden geanalyseerd en gerichter taak-specifieke kracht worden getraind en geëvalueerd. Dit wordt vormgegeven door de ontwikkeling van de ADL-TTD's. In de eerste fase vond de ontwikkeling van ADL-TTD's plaats en werd onderzoek gedaan naar de technische uitvoering en toepasbaarheid.

Bijdrage eerste fase JKF Kinderfonds samen met Health-Holland € 91.462

Bijdrage tweede  fase JKF Kinderfonds € 65.000

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl