20180048 Keuzewijzer kinderen en jongeren met hersenletselMaastricht University heeft een keuzewijzer opgesteld voor (ouders van) kinderen en jongeren met hersenletsel in Limburg. Deze omvat vragen met betrekking tot belangrijke levensgebieden en gevolgen van hersenletsel. Deze keuzewijzer wordt gedrukt (500 exemplaren) en door heel Limburg verspreid via zorgspecialisten. Daarnaast wordt deze keuzewijzer gratis digitaal beschikbaar gemaakt op de website van het Expertisecentrum Hersenletsel Limburg (www.hersenletsellimburg.nl)

 

Voor verwijzers (zoals huisartsen) is er een inlegger voor de keuzewijzer beschikbaar die in één blik de belangrijkste informatiebronnen en zorg- en ondersteuningsverleners laat zien.

Er is een prototype keuzewijzer voor de andere regio’s/provincies in Nederland gemaakt. De informatie in de keuzewijzer die landelijk gebruikt kant worden, staat hierin. Regionale zorgverleners kunnen makkelijk worden toegevoegd. Het doel van University Maastricht is om de keuzewijzers door heel Nederland beschikbaar te maken.

Bijdrage JKF Kinderfonds € 9.986

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl