20190011 eindreis Londen

De VSO leerlingen van Mytylschool Eindhoven gaan net zoals hun leeftijdsgenoten op reguliere scholen op schoolreis naar Londen. Ze verblijven in een aangepaste accommodatie en gaan van daaruit heel Londen verkennen. Ze maken een boottocht over de River Thames, bezoeken de Big Ben, Houses of Parliament, Tower Bridge, London Eye, Covent Garden het Natural History Museum en Camden. Een vol programma dus! En dat vraagt best veel van deze leerlingen.

De doelen van deze vakantie(werk)week zijn onder andere het vergroten van de zelfstandigheid, het in de praktijk brengen van de geleerde stof op school met betrekking tot sociale contacten (onderling en met vreemden) en het spreken (en dingen regelen) in een vreemde taal.

Het JKF Kinderfonds draagt graag bij aan de zogenaamde meerkosten voor deze leerlingen met een lichamelijke beperking. Een aangepaste bus en accomodatie of extra zorg kost nu eenmaal meer. Deze kosten hebben jongeren zonder beperking niet. Op deze manier zorgt het JKF Kinderfonds ervoor dat deze leerlingen gelijk gesteld worden aan leerlingen van het reguliere onderwijs.

We wensen alle 30 leerlingen en begeleiders een hele fijne en onvergetelijke week!

Bijdrage JKF Kinderfonds € 4.500 

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl