UPDATE: inmiddels heeft het evenement plaatsgevonden. Jammergenoeg waren er minder aanmeldingen dan verwacht. Toch is de dag door de kinderen en hun gezinnen zeer gewaardeerd. Iedereen kijkt terug op een geslaagde dag met positieve deelnemers, persoonlijk lotgenotencontact, interessante presentaties en behulpzame informatie.

20190005 avonturenboerderij MolenwaardOp zaterdag 6 april 2019 organiseert Spierziekten Nederland een ouder-kind dag voor 30 kinderen met een spierziekte bij Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers.
De dag bestaat uit diverse activiteiten en interactieve, informatieve shows voor de kinderen. De kinderen bezoeken in kleine groepjes het kleinschalige park, waar zij door diverse activiteiten te voltooien een boerderij diploma kunnen krijgen.

De kleinschalige opzet van het park bevordert de sociale contacten tussen ouders onderling en kinderen (lotgenotencontact) en geeft de kinderen ook de ruimte om zelfstandig het park met de andere kinderen te verkennen. De ouders kunnen de kinderen vergezellen bij de activiteiten op het park of kunnen deelnemen aan één of meerdere workshops/ presentaties die betrekking hebben op het bevorderen van sociale contacten, de ontwikkeling van de zelfstandigheid  en participatie van kinderen met een spierziekte. 

Bijdrage JKF Kinderfonds € 750

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl