20190002 IJssportdag 2019Tijdens deze ijssportdag staat het plezier van lichamelijk en meervoudig gehandicapte kinderen centraal.

Het doel van de ijssportdag is om lichamelijk en meervoudig gehandicapte kinderen kosteloos de mogelijkheid te geven om te genieten van het plezier van allerlei ijssporten. Gewoonlijk is het niet dagelijks mogelijk om bijvoorbeeld met een rolstoel op het ijs te komen. Dit is juist deze dag wél mogelijk! Om een indruk te krijgen van hetgeen er nog meer mogelijk is op het ijs, kun je de link onder de foto aanklikken om de foto's van vorig jaar bekijken.De organisatie van dit jaarlijkse evenement is in handen van School Lyndensteyn te Beetsterzwaag en dit wordt organisatorisch ondersteund door de Ronde Tafel 68 te Heerenveen. Dit schaatsseizoen gaan zij deze mooie ijssportdag organiseren op vrijdag 15 Maart 2019 voor maar liefst 500 kinderen van 12 tot 17 jaar oud uit Friesland.

Deze dag wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt worden door onder andere verscheidene topsporters, bedrijven, CIOS studenten en verschillende goede doelen waaronder het JKF Kinderfonds.

Bijdrage JKF Kinderfonds € 1.500

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl