Stage Nikky te Lindert laatste dag door brandweer naar beneden gebracht ondat de lift defect was IMG 6093Nikky heeft de afgelopen twee weken een beroepsoriënterende stage gelopen bij het JKF Kinderfonds. Ze heeft meegelopen met de projectadviseur en twee leuke nieuwsartikelen geplaatst op onze website.

 

Vanmorgen hebben we het eindgesprek gevoerd met de stagebegeleider van Mariëndael. We hebben ook nog kort over de presentatie gesproken die Nikky maandag op school gaat houden over haar tijd bij het JKF Kinderfonds. Daar kan nu wat bijzonders aan toegevoegd worden...

Wat we toen nog niet wisten, was dat het einde van de stage heel erg spannend zou eindigen. Want direct daarna raakte onze lift defect. Het zou nog tot eind van de middag duren voordat de liftmonteur de lift kon komen maken en Nikky kon daar natuurlijk niet op wachten!

Daarom hebben we de Arnhemse brandweer gebeld om ons te komen helpen. Deze aardige stoere mannen kwamen al heel snel en hebben Nikky weer veilig naar beneden gebracht. Nikky mocht ook nog op de foto met deze helden. 

We waren heel blij met hun hulp! DANK!

 

 

 

 

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl