20170126 foto landdag 1 1Aan de Landdag deden 't Hoefijzer uit Zwolle, 't Leijerweerd uit Enter, De Oosterholtruiters uit IJsselmuiden, Hardenberg uit Hardenberg, de Zwartendijkruiters uit Kampen, t Winnend Paard uit Denekamp en de Pasmanmanege mee.

 

’s Ochtends werden de ruiters ontvangen met muziek van muziekvereniging Concordia. Daarna werd gestart met de dressuurproeven. Elke stichting had een eigen ring waarin de proeven werden verreden.
's Middags had elke stichting een toneelstuk-te-paard gemaakt rond het thema ‘sprookjes’. Prachtig aangekleed en versierd traden de ruiters op voor een deskundige jury.

Door de dag heen waren er verschillende optredens . Zo was er een clown, konden de kinderen zich laten schminken, een demonstratie van het Connemara team, een kür op muziek met Linda Voskamp, (Ned. kampioen aangespannen rijden) en een demonstratie van het Politiehonden team Gelderland.

Na de de prijsuitreiking en gingen alle stichtingen weer tevreden huiswaarts.

Mede dankzij de bijdrage van sponsoren en de enthousiaste inzet van veel vrijwilligers kan teruggekeken worden op een prachtige en succesvolle dag!

(Klik voor eer leuke foto's van deze Landdag op de foto)

Bijdrage JKF Kinderfonds € 510

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl