20170015 NAH boekje voor onderwijsHeliomare Onderwijs heeft  - in samenwerking met de landelijke werkgroep Hersenletsel en Jeugd - het bestaande onderwijsprotocol uit 2013 voor kinderen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) geupdate en gebruiksvriendelijker gemaakt.


Het is een mooi boekje geworden dat naar onze mening bij ieder passend onderwijsmedewerker op school en bij alle ouders/ verzorgers van kinderen en jongeren met NAH thuis hoort te liggen. Kinderen en jongeren met NAH lopen thuis en op school vaak tegen problemen aan die ze moeilijk kunnen benoemen of oplossen. In dit boekje wordt helder uitgelegd wat NAH inhoudt en waarmee en hoe je kunt helpen.

Omdat we het heel belangrijk vinden voor deze jongeren met NAH dat er meer begrip voor ze (en zichzelf) is en goede hulp geboden wordt hebben wij (met toestemming van Heliomare Onderwijs) onder de foto een link naar het boekje geplaatst zodat iedereen dit boekje kan lezen en gebruiken.

U kunt meer lezen over dit project op de website van Heliomare: https://www.heliomare.nl/actueel/nieuws/2018/presentatie-het-nah-boekje-voor-onderwijs/

Bijdrage JKF Kinderfonds € 5.713

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl