201080059 Halte ZomervillaInmiddels is Halte Zomervilla gerealiseerd. Momenteel zijn er 5 bewoners en 13 logés die van Halte Zomervilla gebruik maken. Zij zijn zeer tevreden met de geboden zorg en het feit dat er meer verzorgers per bewoner/ logé beschikbaar zijn dan in veel andere zorginstellingen. De ruimte in het gebouw en de faciliteiten worden als prettig ervaren. Zo ook de eigen inbreng. Het ouderinitiatief zal er in de toekomst ook altijd oog houden voor de wensen van ouders.

De inkomsten die bewoners en logés momenteel genereren dekken grotendeels de vaste lasten. We zijn bewust met een kleine groep gestart om het personeel de gelegenheid te geven een echt team te worden alvorens de groep bewoners te vergroten. Om nog meer bewoners (van verder weg) te kunnen aantrekken wordt binnenkort ook met dagopvang gestart.

De bijdrage van het JKF Kinderfonds is inmiddels besteed aan aangepast speelgoed en aangepast meubilair voor de bewoners en logés. 

WISH IT, DREAM IT, DO IT! Dit is het motto van Halte Zomervilla. Vanuit ouders met ernstig meervoudig beperkte kinderen (EMB) kwam de wens om een geschikte woon- en logeerplek te vinden, waar hun kinderen zich veilig en geliefd voelen. Een plek waar ze mogen zijn wie ze zijn en de zorg wordt geboden die nodig is. Wat eerst een droom was, begint nu werkelijkheid te worden. Er is een geweldig en zeer geschikt pand gevonden; een kerk gelegen in het centrum van Nieuw-Beijerland. Maar deze moet nog wel geschikt gemaakt en ingericht worden, voordat er straks 16 kinderen/ jongeren met een meervoudige beperking kunnen gaan wonen.

Bijdrage JKF Kinderfonds € 5.000

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl