logo 380Om de kracht van onze doelgroep (kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking) goed onder de aandacht te brengen treden onze JKF Music Kids op tijdens de Wereld Gehandicaptendag op maandag 3 december van 16.00 tot 18.00 uur in de hal van NS Station Arnhem CS. Dit optreden wordt gefilmd door ons JKF Vlogteam.

 

Het JKF Kinderfonds is natuurlijk supertrots op de JKF Music Kids en het JKF Vlogteam en wil dit graag met u delen. Daarom nodigen we u allemaal van harte uit om dit mee te beleven met ons.
Het JKF Kinderfonds heeft als doel kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking goed te laten participeren in de maatschappij. Hierdoor krijgen ze meer zelfvertrouwen en een beter gevoel van eigenwaarde. Door het ondersteunen van projecten die ervoor zorgen dat onze doelgroep met extra hulp gewoon mee kan doen stimuleren we dit. 

De JKF Music Kids is een orkest onder leiding van muziektherapeut Alex Hanssen van Revalidatiecentrum Klimmendaal. De kinderen met een beperking maken prachtige muziek met behulp van de magic flute, tegelijkertijd wordt er ook gerevalideerd. De ademhaling wordt geoefend. Revalidatie kan best leuk zijn dus!

Het JKF Vlogteam maakt een mooi visueel verslag van het optreden. Dit team onder leiding van Mascha Legel van CamOnWheels heeft de KFA/JKF prijs 2018 gewonnen voor het beste idee voor onze doelgroep. Jongeren met een lichamelijke beperking hebben soms veel moeite met praten, bijvoorbeeld omdat ze spastisch zijn. Daardoor denken veel mensen dat ze ook een verstandelijke beperking hebben, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Door hun verhalen via beeld te laten zien krijgen deze jongeren een 'stem'

Donaties op rekeningnummer NL76INGB0654013004 t.n.v. Johanna Kinderfonds Arnhem

om samen met ons meer van deze fantastische projecten voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking

te kunnen ondersteunen zijn natuurlijk altijd welkom!

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl