Filmfestival CamOnWheelsHet was zaterdagavond spannend voor ons CamOnWheels team. Zij stonden met hun film in de spotlights en dat was natuurlijk geweldig! Hun film was genomineerd voor de 'Best assemble, acteurs en actrices groepssamenwerking award' van 48 Hours Rotterdam. De prijzen werden uitgereikt door de jury bestaande uit Loes Luca, Susan Visser en de winnaar van vorig jaar.

 

Helaas viel de film niet in de prijzen, maar dat drukt de pret zeker niet. Het CamOnWheels team was opgevallen bij TV Rijnmond. Zij willen graag gaan samenwerken. Dit betekent uitzendtijd!!!

Omdat de regisseur Mascha Legel niet aanwezig kon zijn werd zij vervangen door Jelle (die we kennen van het filmen van de internationale Rolstoeldanswedstrijd in Cuijk). Jelle had samen met Mascha een mooie speech voorbereid, maar helaas paste dit niet in op de agenda. De speech wordt nu verwerkt in de film en in de lesmethode met persoonlijk portfiolio. Tijdens hun eigen filmfestival in februari 2019 gaan we het zien en horen!

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl