Kidsrun BridgeToBridge 2018 1Aanstaande zondag doet er ook een JKF Kinderfonds team mee met de Kidsrun van de BridgeToBridge loop in Arnhem. Er hebben zich inmiddels al een aantal leerlingen van Het Westeraam (Elst), Karel de Grote College (Nijmegen), Het Lorentz (Arnhem) en van de Schatgraaf (Arnhem) aangemeld om mee te lopen in het JKF Kidsrunteam om ons mooie fonds onder de aandacht te brengen en daar zijn we heel blij mee!

 

In 1900 is het JKF Kinderfonds (toen nog Johanna Stichting) begonnen met kinderrevalidatie in Nederland. Tegenwoordig vinden we het heel normaal dat dit allemaal goed geregeld is, maar in 1900 was dat nog niet zo. Tegenwoordig ondersteunen we fantastische projecten voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking, zodat onze doelgroep zo goed mogelijk mee kan doen in de maatschappij.

We ondersteunen bijvoorbeeld participatie projecten zoals schoolreisjes, werkweken, sporten, arbeidstoeleiding, muziekprojecten of toneelvoorstellingen door de meerkosten te betalen. Meerkosten zijn de extra kosten die gemaakt moeten worden voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking zoals bijvoorbeeld een aangepaste accommodatie, vervoer of extra verpleging. Maar we ondersteunen ook wetenschappelijk onderzoek zoals innovatie van de zorg of het ontwikkelen van hulpmiddelen (robotarm bijvoorbeeld) om de kwaliteit van leven voor onze doelgroep te verbeteren.

De Kidsrun wordt professioneel in beeld gebracht door onze ambassadeur Rebecca (alias: de eerste spastische cameravrouw) van CamOnWheels.

 

Kom je ons aanmoedigen? We starten met de Kidsrun van 1 mijl om 11.00 uur vanaf de John Frostbrug (Arnhem-Noord kant)

 

 

 

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl