Kaboem RetteketetOp vrijdag 25 mei heeft het JKF Kinderfonds meegenoten van het optreden van de JKF Music Kids, de West Arnhemsche Muziek Vereeniging (WAMV) en de internationale muziekschool El Ele onder leiding van muziek therapeut Alex Hanssen van Klimmendaal.

 

Er werd met veel plezier (en een hoop gelach!) muziek gemaakt en tegelijkertijd ook op een leuke manier gerevalideerd door de jonge revalidanten van de ritmische groep en de blazersgroep. De muziek begon met zomerse Braziliaanse klanken, ging over in zang van drie jonge zangeressen van WAMV die vol enthousiasme 'My heart is in Havana' zongen en het muziekspektakel eindigde met mooie Turkse muziek.

Belangrijk bij dit project is dat er op basis van gelijkwaardigheid wordt samengewerkt en dat is goed gelukt!
De blazers op de magic flutes (ademhalingsrevalidatie), de trommelaars (revalidatie aangedane hand bij CP), de zangeressen van WAMV en het internationale orkest maakte samen prachtige muziek. Aan het einde kreeg het publiek - dat grotendeels bestond uit zeer trotse familie - nog een toegift van de vrolijke jonge revalidanten van Klimmendaal die met linten prachtige bewegingen maakten (revalidatie aangedane hand bij CP).

JKF Kinderfonds vond het erg leuk om bij dit optreden aanwezig te zijn!

De bijdrage van het JKF Kinderfonds is ditmaal besteed aan het reviseren van de instrumenten plus standaards voor therapeutische ritmegroepen en therapeutische blaasgroepen en de kosten voor samenwerking met El Ele en WAMV. 

Bijdrage JKF Kinderfonds € 1.500 

(Kijk voor de filmpjes van het optreden op onze Instagram, Facebook en Twitter accounts)

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl