20180026 RacerunnerStichting KDC AandachtsLab wil in Rijswijk een kinderdagcentrum voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) opzetten en exploiteren. Bij AandachtsLab kunnen dagelijks 8 kinderen terecht en de verwachting is dat in totaal 20 kinderen gebruik zullen maken van KDC AandachtsLab. H

et wordt een kinderdagcentrum (KDC) waar veel aandacht is voor het benutten van de mogelijkheden van kinderen met een EMB, gericht op ontwikkeling en optimale kwaliteit van leven. Kortom een plek waar echt aandacht is voor het kind! Dit naar voorbeeld en inspiratie van Stichting Zomerkind, een kleinschalig Kinderdagcentrum in Nieuw-Beijerland dat ook ontstaan is vanuit een ouderinitiatief.

Om straks de deuren van AandachtsLab te kunnen openen zijn ze nog op zoek naar financiële middelen voor de inrichting van de verschillende ruimten en handicap specifieke meerkosten. Een wens was de aanschaf van een Racerunner. Dit is een fiets met drie wielen zonder pedalen en met een borststeun. Kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking die in het dagelijks leven een rolstoel of rollator gebruiken kunnen zich hiermee voortbewegen door te lopen of te rennen. Het JKF Kinderfonds betaalt deze Racerunner.

Bijdrage JKF Kinderfonds € 2.500

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl