20150026 foto voor elkaarBOSK (vereniging van mensen met een lichamelijke handicap), Zuyd Hogeschool (autonomie en participatie van chronisch zieken & lectoraat data intelligence) en Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht (UMC Utrecht Hersencentrum en De Hoogstraat Revalidatie) hebben het project 'Voor Elkaar' met succes afgerond. 

 

Doel van het project was het onttwikkelen van methodiek en online tools, om de eravringskennis van de ouders van ee kind met een lichamelijke beperking om te vormen tot collectieve ervaringskennis. Met collectieve ervaringskennis zijn ouders beter in staat hun kind te helpen bij ontwikkeling en participatie, houden zij de zorg voor het kind beter en langer vol en kunnen ouders hun zorgen, belangen en wensen beter doorgeven naar beleidsmakers, onderzoekers, onderwijzers en zorgverleners.

In ene nauw samenwerkingsverband tussen ouders, onderzoekers, professionals, IT-experts en studenten zijn tien tools en een methodiek ontwikkeld en zij  de ervaringen van ouders met het gebruik van de prototypes onderzocht.

Klik hier voor meer informatie over dit project.

Bijdrage JKF Kinderfonds € 38.752

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl