De JKF Music Kids treden op in de Theaterzaal van Klimmendaal Revalidatiespecialisten te Arnhem, op vrijdag 17 november a.s. van 19.00 - 20.00 uur.

 

De JKF Music Kids treden voor het laatst op met leden van het Gelders Orkest. Zestien kinderen met en zonder beperking spelen onder leiding van muziektherapeut Alex Hanssen van Klimmendaal. De helft van de JKF Music Kids bestaat uit jonge kinderen die therapie volgen bij Klimmendaal.
De kinderen met beperking maken deel uit van ritme- en blaasgroepen. Binnen de ritmegroepen wordt o.a. gewerkt aan ontwikkeling van motoriek, taal en spraak. Maar ook het ontwikkelen van planning en organiseren maakt deel uit van de therapie. De kinderen die deelnemen aan de blaasgroep werken aan ademhalingstraining door het bespelen van elektronisch ondersteunde blaasinstrumenten.

De JKF Music Kids treden op om aandacht te vragen voor het gehandicapte kind. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar!

Het JKF Kinderfonds zet zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met lichamelijke beperkingen. Het JKF Kinderfonds is de formele rechtsopvolger van de voormalige Johanna Stichting, opgericht in 1900 als eerste kinderrevalidatiecentrum in Nederland. Het JKF Kinderfonds financiert wetenschappelijk onderzoek en maakt projecten mogelijk die bijdragen aan de participatie van kinderen met een lichamelijke beperking.

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl