De vakantieweek op Terschelling zit er weer op! Het Wheelerkamp (vakantiekamp voor jongeren met een beperking) van LCKV jeugdvakanties is één van de ongeveer 40 kampen die LCKV elke zomervakantie organiseert.

Het Wheelerkamp is op bijna alle gebieden precies hetzelfde als alle andere vakantiekampen. Het kampterrein ligt op Terschelling en er wordt zo primitief mogelijk gekampeerd. De deelnemers slapen in tenten, het kamp wordt 's avonds met olielampen verlicht, eten doen de deelnemers zoveel mogelijk buiten en ze zijn veel in het bos te vinden. 

De groep bestaat uit 20 deelnemers en zo’n 30 stafleden. Hierdoor is het mogelijk om heel veel bijzondere dingen te doen. Zo is er een survivalbaan, is er 's nachts een spooktocht of levend stratego in het bos. Verder wordt er veel gezongen, verkleed, is er veel zottigheid (water- of scheerschuimgevecht), een quiz-avond, disco of zwemfeest. En dat jaarlijks met een speciaal thema. Kortom: een vakantiekamp waar je graag bij wilt zijn. Wij ontvangen altijd enthousiaste verslagen en veel foto's waaruit blijkt dat de deelnemers èn begeleiders een geweldige week hebben gehad.
Voor meer foto's en verslagen kunt u surfen naar LCKV-Wheelerkamp.

Het JKF Kinderfonds zet zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met lichamelijke beperkingen. Ook voor hen is het kunnen deelnemen aan een vakantiekamp erg belangrijk. Daarom droeg het JKF Kinderfonds graag bij aan het Wheelerkamp van LCKV.

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl