De leerlingen van School Lyndensteyn uit Beetsterzwaag gaan op schoolreis of schoolkamp, mede mogelijk gemaakt door het JKF Kinderfonds.

De jonge leerlingen gaan allemaal op ééndaagse schoolreis. Vanaf groep 8, en ook de leerlingen in het voortgezet onderwijs, gaan de groepen meestal op een meerdaags schoolkamp.

De schoolreisjes en kampen zijn bedoeld om het groepsgevoel te versterken en de eigen zelfstandigheid te bevorderen zodat de leerlingen zich bewust worden van hun eigen functioneren in de maatschappij. De leerlingen worden betrokken bij de organisatie van de reis, van aanvraag tot uitvoering. Het nemen van regie is een speerpunt van de school. De competenties samenwerken en plannen en organiseren staan hierbij centraal. Maar bovenal het genieten van een leuke schoolreis of leuk en gezellig schoolkamp.

Het JKF Kinderfonds zet zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met lichamelijke beperkingen. Ook voor hen is het ervaren van een schoolreis of schoolkamp heel belangrijk. Daarom draagt het JKF Kinderfonds graag bij aan de schoolreizen en schoolkampen van School Lyndensteyn. 

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl