Wigwamvakanties, voor iedereen een feest!

Het is fijn om er even heerlijk tussenuit te gaan, met het hele gezin. Maar als je een zoon of dochter met een beperking hebt, is het niet makkelijk een leuke vakantiebestemming te vinden.

Speciaal voor deze gezinnen biedt Stichting Wigwam in voorjaar, zomer en winter op verschillende plaatsen in Nederland en Frankrijk Wigwamvakanties aan. Tijdens deze vakanties verblijven de gezinnen in een volledig aangepaste, van alle gemakken voorziene, omgeving. En voor alle kinderen, ook de broertjes en zusjes, wordt een grensverleggend activiteitenprogramma georganiseerd. Elk kind krijgt hier de kans zijn of haar talenten te laten zien en deze verder te ontwikkelen. Tijdens het activiteitenprogramme krijgt het kind een persoonlijk begeleider, die geselecteerd wordt op basis van de zorgvraag van het kind. Hierdoor hebben de ouder even tijd voor zichzelf of elkaar!

Heb jij zang- of danstalent, ben je goed in goochelen, trampolinespringen, taarten bakken of vissen trainen? Dat kun jij je talent bewijzen op de vakanties van Stichting Wigwam.

Het JKF Kinderfonds zet zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met lichamelijke beperkingen. Op vakantie gaan met je ouders en broertjes of zusjes hoort daar zeker bij. Ook daarom draagt het JKF Kinderfonds graag bij aan de vakanties van Stichting Wigwam.

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl