Op Terschelling vindt ieder jaar een heel bijzondere vakantieweek plaats. LCKV Jeugdvakanties uit Leiden organiseert al vele jaren op verschillende locaties in binnen- en buitenland vakantiekampen voor jongeren.

De bijzondere kampweek, het LCKV Wheelerkamp, een vakantieweek voor jongeren met een lichamelijke beperking, vindt zoals gezegd plaats op Terschelling. Per deelnemer gaat minstens één staflid mee: een persoonlijk begeleider. Door die intensieve begeleiding is eigenlijk alles mogelijk en kunnen veel verschillende activiteiten worden georganiseerd: een zeskamp, een spannende tocht door het bos, maar ook abseilen of een watergevecht. Geweldig toch? Dat maakt dit kamp zo bijzonder!

Uiteraard is er elektriciteit om de rolstoelen op te laden en is er een modern invalidentoilet, maar dat is dan ook de enige luxe! Voor de rest gaat het er precies zo aan toe als op de andere kampen van LCKV Jeugdvakanties. Zo maken de deelnemers bijvoorbeeld een Frankensteiner-tocht of gaan ze een avondje stappen bij Terschellings lokale zangheld Hessel.Het JKF Kinderfonds zet zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met lichamelijke beperkingen. Zelfstandig op vakantie gaan hoort daar zeker bij. Ook daarom draagt het JKF Kinderfonds graag bij aan het Wheelerkamp van LCKV Jeugdvakanties.

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl