3-4-2017 Geschreven door stagiaire Sem Wanders van Mariëndael.

Mariëndael heeft geld nodig voor schoolkampen. Dit zouden ze zelf niet kunnen betalen, dus besloot het Johanna Kinderfonds ze te helpen! Maar hoe doen ze dit?

logo MariendaelDe leerlingen van Mariëndael VSO Arnhem in het vierde leerjaar gaan dit jaar op kamp, ze kunnen kiezen of ze naar Berlijn of op wintersport gaan. Maar er moet wel van alles geregeld worden.

De vierdejaars van Mariëndael die naar Berlijn gaan, gaan in de hoofdstad van Duitsland allerlei beroemde plekken bekijken, ook gaan ze naar een voormalig concentratiekamp.

De andere die op wintersport gaan, kunnen onder andere leren skiën, ze hebben voor lichamelijk gehandicapten speciale skimaterialen.

Van 3 tot 7 april zijn de vierdejaars op kamp. Ze gingen met rolstoelbusjes naar Berlijn of Oostenrijk, dat is een lange rit, minstens 10 uur in een bus!

Een paar dagen geleden heeft de directeur van Mariëndael een mail verzonden naar het JKF Kinderfonds. Vandaag heeft drs. Hanselaar de brief ondertekend en wordt opgestuurd naar de school. Het is een mooi bedrag. Het fonds doet het graag.

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl