Spionage Idefix Stichting Idéfix organiseert jaarlijks een low-budget vakantieweek met sportieve en culturele activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar met een lichamelijke beperking.

Deze vakantieweken vinden plaats in de Christinahoeve op vakantieverblijf 'De Leemkûle' in Hattem. Het vakantieverblijf is rolstoeltoegankelijk. Buiten is een ruime speelweide met schommels, waaronder ook een rolstoelschommel. De activiteiten worden georganiseerd rondom een speciaal thema. Er is o.a. een kennismakings- en een postkantoorspel en er wordt een boswandeling gemaakt. Ook worden er een disco en bingo-avond georganiseerd en is er een galadiner. De vakantieweek wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van een groot aantal vrijwilligers. De vakantieweek versterkt de sociale contacten tussen de kinderen en laat hen kennismaken met sport.

Het JKF Kinderfonds geeft een bijdrage voor deze vakantieweek, omdat het belangrijk is dat kinderen met een lichamelijke beperking ook gewoon op vakantie kunnen.

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl