kinderen met een lichamelijke beperking steunen wij
JKF

20210052 speeltuin MoleculStichting Molecul uit Mook houdt zich bezig met het bevorderen van de leefbaarheid en sociale cohesie in het dorp Mook, inclusief het daarbij behorende buitengebied.

Samen met de inwoners zijn onder andere speelvoorzieningen bedacht voor kinderen en jongeren in het dorp om zo de leefbaarheid in het dorp te verhogen. Op dit moment zijn er nog geen speelvoorzieinigen voor de jonge inwoners. Ouders moeten daardoor uitwijken naar andere speeltuinen buiten het dorp en dat is natuurlijk niet handig. Kinderen kunnen dan niet zelf (spontaan) naar een speeltuin gaan om lekker buiten te spelen met leeftijdsgenoten..

In het dorp zijn ook de peutergroepen Villa Bambi en Dribbel van KION gevestigd. Ook deze kinderen kunnen binnenkort gebruik gaan maken van de nieuwe speeltuinen. Er komen ook toestellen voor kinderen met een beperking zodat ook zij lekker mee kunnen spelen.

KION Kinderfonds heeft een speeltoestel, speelzand, stukje omheining, beplanting, gras, digitale high five en een duimpje omhoog voor drie speeltuinen gefinancierd. 

Bijdrage KION Kinderfonds € 5.000

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl