Slider

20210028 LCKV WheelerkampHet LCKV organiseert ook dit jaar weer een Wheelerkamp op Terschelling. Dit is een bijzonder kamp, want het is een actief en leuk jeugdkamp in de vrije natuur dat speciaal voor jongeren met een lichamelijke beperking wordt georganiseerd.

Tijdens het Wheelerkamp worden verschillende sport en spel activiteiten ondernomen waaronder, balspelen, creativiteitsspelen en natuurlijk spannende nachtspellen. Het kamp wordt uitsluitend door vrijwilligers gerund die er alles aan doen om te zorgen dat alle deelnemers met het volledige programma mee kunnen doen.

Het LCKV streeft ernaar om de kampprijzen zo laag mogelijk te houden. Dit bereiken ze door uitsluitend met vrijwilligers te werken die geen (onkosten)vergoeding ontvangen. Daarnaast wordt dit gedaan door kostenbewust de kampen te organiseren. Zo betaalt elk staflid de kosten voor zijn eigen voeding. Het organiseren van het gehandicaptenkamp brengt extra kosten met zich mee. Zo moeten er speciale rolstoelbussen gehuurd worden om de deelnemers te kunnen vervoeren, is er extra tentmateriaal nodig en worden er speciale hulpmiddelen gehuurd zoals rolstoelen en brancards. Voor deze 'meerkosten' heeft het LCKV een bijdrage gevraagd aan het JKF Kinderfonds. 

Uiteraard kan het door de Coronapandemie en de maatregelen gebeuren dat het kamp op het laatste moment toch nog geannuleerd moet worden, want de veiligheid en gezondheid voor de jongeren heeft natuurlijk wel de hoogste prioriteit. 

Bijdrage JKF Kinderfonds € 4.600

 

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl