20180066 Zomer Muziek SpektakelHet Zomer Muziek Spektakel (ZMS) wordt georganiseerd ter ere van het 105-jarig bestaan van het Rotterdamsch Studenten Corps en de Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging. Het ZMS is een evenement georganiseerd door studenten met de bedoeling om 1.300 verstandelijk en lichamelijk gehandicapte mensen en 150 begeleiders een fantastische dag te laten beleven.

 

Gehandicapte jongeren hebben vaak minder mogelijkheden om uitgebreid van het leven te genieten. Zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn, bijvoorbeeld het bezoeken van een concert of feest, kunnen een hele opgave zijn.
De organisatie wil absoluut voorkomen dat mensen niet komen, omdat ze het niet kunnen betalen. Het evenement is dus geheel gratis, niet alleen de entree, maar ook het eten en drinken gedurende de dag.
Traditiegetrouw wordt deze dag op het lustrumterrein in Rotterdam georganiseerd. De dag bestaat uit verschillende dagactiviteiten, zoals een springkussen, ballonnenstand, kinderboerderij, draaimolen en verschillende optredens van bekende artiesten. Ook zijn er verschillende eetkraampjes, zoals een suikerspinmachine en een poffertjeskraam. De dag wordt afgesloten met een spetterend optreden van de Hermes House Band (bekend de liederen "I will survive" en "Country roads").

Klik op de foto om de site van het Zomer Muziek Spektakel te bezoeken.

Bijdrage JKF Kinderfonds € 4.000

Instagram

Youtube

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email:projecten@jkfkinderfonds.nl