De JKF Music Kids treden op in de Parkfoyer van Musis Sacrum te Arnhem, op zondagmiddag 8 oktober  a.s. van 14:15 – 14:45 uur. De toegang is gratis.

De JKF Music Kids treden op in het voorprogramma van de voorstelling ‘De Spin die veel scheetjes laat’ van Het Gelders Orkest. Deze voorstelling is gebaseerd op het boek dat Filemon Wesselink schreef en wat geïllustreerd werd door zijn zus Clarinde.

De vakantieweek op Terschelling zit er weer op! Het Wheelerkamp (vakantiekamp voor jongeren met een beperking) van LCKV jeugdvakanties is één van de ongeveer 40 kampen die LCKV elke zomervakantie organiseert.

Stond er boven het verslag van Jamell, Lucas en Elsen over het schoolkamp op Texel dat de leerlingen van Onderwijscentrum De Twijn in juli hadden.
Dat geeft al aan dat de leerlingen een geweldige week meegemaakt hebben.

We ontvingen de verantwoording over de schoolreis van de examenklassen T4/T5 van het Breda College. Wat hadden de leerlingen een geweldige reis, al gingen ze uiteindelijk niet naar Londen.

Op 14 juni 2016 werd de voorstelling KABOEM! RETTEKETET! opgevoerd in de theaterzaal van Klimmendaal in Arnhem. 28 kinderen met en zonder beperking speelden daarin samen op slaginstrumenten en blaasinstrumenten.

19 Maart jl. vertrokken 13 leerlingen van Onderwijscentrum De Twijn uit Zwolle op skikamp. Niet zomaar een skikamp, maar een Stoerwinterweek voor leerlingen met een motorische beperking.

De Valuwe in Cuijk is een bijzondere wijk met een hechte gemeenschapszin. Tijdens het inmiddels al 15 jaar durende revitaliseringsplan van De Valuwe zijn diverse activiteiten opgezet onder de naam 'De Valuwe: stimuleren ontmoeting tussen culturen'.

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: info@johanna.org