Sterre Can ChildOnlangs heeft het JKF Kinderfonds een bericht over Sterre en haar familie (bron: De Gelderlander, klik op de foto voor het hele verhaal) op social media gedeeld. Haar verhaal heeft ons allemaal diep geraakt. Sterre was een jongere uit onze doelgroep, zij zag geen toekomst meer.

20170101 EurekahHet doel van het project was het onderzoeken van de haalbaarheid van een effectieve en meer gelijkwaardige samenwerking tussen ouders en zorgprofessionals via een platform voor digitale data-uitwisseling tussen ouders en zorgprofessionals (Zorg arQive) in de kinderrevalidatie.

20200043 aanpassing Avonturenhuis Scouting“Alle kinderen op avontuur in de natuur”, zo luidt de titel van dit plan. Scouting Nederland en Scoutinglandgoed Zeewolde slaan de handen ineen om kinderen met en zonder een beperking met elkaar op avontuur in de natuur te laten gaan! Om deze inclusie te bewerkstelligen zal het Avonturenhuis op Scoutinglandgoed Zeewolde worden gerealiseerd. In het Avonturenhuis kunnen kinderen zonder beperking en kinderen die vanwege hun beperking niet kunnen kamperen samen overnachten. Het huis biedt de kans om vriendjes en vriendinnetjes te maken en samen spelenderwijs talenten te ontwikkelen.

20200044 update boek KinderrevalidatieHet Boek Kinderrevalidatie staat in vrijwel elke boekenkast van Kinderrevalidatieartsen in Nederland. Ook voor ouders met een kind in de kinderrevalidatie is het een goed leesbaar en waardevol boek.

Instagram

Youtube

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email:projecten@jkfkinderfonds.nl