We ontvingen de verantwoording over de schoolreis van de examenklassen T4/T5 van het Breda College. Wat hadden de leerlingen een geweldige reis, al gingen ze uiteindelijk niet naar Londen.

Op 14 juni 2016 werd de voorstelling KABOEM! RETTEKETET! opgevoerd in de theaterzaal van Klimmendaal in Arnhem. 28 kinderen met en zonder beperking speelden daarin samen op slaginstrumenten en blaasinstrumenten.

19 Maart jl. vertrokken 13 leerlingen van Onderwijscentrum De Twijn uit Zwolle op skikamp. Niet zomaar een skikamp, maar een Stoerwinterweek voor leerlingen met een motorische beperking.

De Valuwe in Cuijk is een bijzondere wijk met een hechte gemeenschapszin. Tijdens het inmiddels al 15 jaar durende revitaliseringsplan van De Valuwe zijn diverse activiteiten opgezet onder de naam 'De Valuwe: stimuleren ontmoeting tussen culturen'.

De leerlingen van School Lyndensteyn uit Beetsterzwaag gaan op schoolreis of schoolkamp, mede mogelijk gemaakt door het JKF Kinderfonds.

Project Icarus is sinds 8 mei jl. in de lucht. Tegenover het station van Culemborg zijn de eerste drie deelnemers gestart met hun ICT-avontuur. Wat hen bindt? Zij hebben alledrie een lichamelijke beperking.

Wigwamvakanties, voor iedereen een feest!

Het is fijn om er even heerlijk tussenuit te gaan, met het hele gezin. Maar als je een zoon of dochter met een beperking hebt, is het niet makkelijk een leuke vakantiebestemming te vinden.

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: info@johanna.org