Slider

20210005 SV RaalteSinds oktober 2014 is SV Raalte zeer actief met een afdeling G-Voetbal. Daarbij mag geen enkele geestelijke of lichamelijke handicap een bezwaar zijn. Het team is gestart met 7 leden en dat is inmiddels uitgegroeid tot 32 leden. Naast het voetbal worden ook allerlei activiteiten georganiseerd en doet het G-Team ook mee aan de andere activiteiten van de club (Sinterklaas, zwemmen, schaatsen). De leden van het G-team zijn daardoor ook vaak naast de trainingen te vinden op het sportcomplex en zij worden door iedereen als volwaardig lid geaccepteerd. Want bij voetbalvereniging SV Raalte staat niemand buitenspel. 

Omdat de voetballers van het G-Team er ook graag als 'echte' voetballers bij willen lopen waren nieuwe hesjes nodig. Daarnaast was het scorebord, de pionnen en een oefendoek aan vervanginging toe. De bijdrage van het JKF Kinderfonds wordt hieraan besteed.

Bijdrage JKF Kinderfonds € 480

Kerstkaart 2020 voorkantWe willen iedereen bedanken voor hun inzet voor de kinderen en jongeren van het JKF Kinderfonds tijdens dit bijzondere jaar.
Hoewel veel projecten (nog) niet door konden gaan vanwege de Coronapandemie zijn er ook veel mooie nieuwe initiatieven ontstaan waar we samen heel trots op kunnen zijn
Het JKF Kinderfonds hoopt kkomend jaar weer samen met u te mogen werken aan een mooier, gezonder en voorspoediger 2021!

20170039 logo Radboudumc Amalia KinderziekenhuisOnderzoek naar dysfagie (problemen met slikken) en dysartrie (problemen met spraak) bij kinderen met neuromusculaire aandoeningen (NMA)

Het JKF Kinderfonds heeft zich samen met 19 Nederlandse gezondheidsfondsen ten doel gesteld om de jeugd van nu op te laten groeien tot de gezondste generatie van de wereld op fysiek, sociaal en mentaal gebied in 2040. Om dit te bereiken worden veel projecten opgezet die door de fondsen worden ondersteund.

Veel slapen als je een beperking hebt is belangrijk om gezonder oud te worden. Revalidatiecentrum De Hoogstraat onderzoekt samen met UMC Utrecht wat er nodig is voor onze jeugd (met beperking)  om in 2040 tot de gezondste generatie van de wereld te behoren. 

Het JKF Kinderfonds heeft zich samen met 19 Nederlandse gezondheidsfondsen in 2020 aangesloten bij de Gezonde Generatie. Het doel is om projecten te ondersteunen en te initiëren die kunnen helpen om onze jeugd op te laten groeien tot de gezondste generatie van de wereld in 2040. Projecten zoals te zien in het filmpje van Revalidatiecentrum de Hoogstraat en UMC Utrecht worden door het JKF KInderfonds daarom graag ondersteund, helpt u mee?

Help ons de kwaliteit van leven van onze doelgroep te verbeteren en steun het JKF Kinderfonds!

Meer bewegen als je een beperking hebt is belangrijk om gezonder oud te worden. Revalidatiecentrum De Hoogstraat onderzoekt samen met UMC Utrecht wat er nodig is voor onze jeugd (met beperking)  om in 2040 tot de gezondste generatie van de wereld te behoren. 

Help ons dit doel te bereiken en steun onze projecten!

Youtube

 

Instagram

Facebook

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl