Slider

2K40 COW ValerieHet JKF Kinderfonds is bijzonder trots dat Cam on Wheels namens de doelgroep behoort tot de nieuwe influencers van jongerenplatform 2K40, onderdeel van de Gezonde Generatie. De prijswinnaars van de KFA/JKF Prijs 2018 hebben weer laten zien dat ze kwaliteit in huis hebben. De jongeren van Cam on Wheels (met en zonder beperking) maken samen vlogs, documentaires en films als onderdeel van hun opleiding. Kijk maar eens op hun website of YouTube kanaal om te zien wat ze allemaal doen.

Samen met bekende en (nu nog) onbekende makers hebben twintig Nederlandse gezondheidsfondsen (waaronder het JKF Kinderfonds) een jongeren community met de naam ‘2K40’ gelanceerd. Deze community, gecreëerd voor en door jongeren, is onderdeel van het meerjarenprogramma ‘de Gezonde Generatie’ dat er voor moet gaan zorgen dat de Nederlandse jeugd in 2040 de gezondste generatie van de wereld wordt, zowel fysiek als sociaal en mentaal.


Ook voor de doelgroep van het JKF Kinderfonds is gezond ouder worden heel belangrijk, want gezond oud worden zorgt ook voor minder beperkingen. Onze jeugd heeft hier zelf ook hele goede ideeën over, zij blijken heel verstandige oplossingen te hebben en vinden dat door 'grote mensen' bedachte oplossingen niet altijd passen bij de manier waarop zij in het leven staan. Daarnaast blijken zij ook behoorlijk kritisch naar hun ouders te kijken en het niet altijd eens te zijn met de ongezonde gewoontes van de volwassenen.

Omdat het JKF Kinderfonds overtuigd was dat het het team van Cam on Wheels grote kans maakte om deze wedstrijd te winnen en het erg belangrijk is dat de doelgroep van het JKF goed zichtbaar is binnen het programma 'De Gezonde Generatie'; heeft het JKF Kinderfonds Cam on Wheels gevraagd om mee te doen met de wedstrijd van de Gezonde Generatie om namens de doelgroep vlogs voor jongeren community 2K40 te maken. Met supergoed resultaat dus! Want ze hebben gewonnen met dit fantastische filmpje

Het JKF Kinderfonds hoopt dat veel kinderen en jongeren uit de doelgroep gebruik gaan maken van 2K40 zodat duidelijk wordt wat er ontbreekt, beter kan en natuurlijk ook wat er al goed gaat natuurlijk!

Bijdrage JKF Kinderfonds € 10.000

betrokken organisaties de gezonde organisatie

Contactinformatie

JKF Kinderfonds

Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem

telefoon: 026-3526981 

email: projecten@jkfkinderfonds.nl