Veel plezier tijdens Idéfix Kinderkamp 2022

20220030_Idefix_2022_2.jpgOok dit jaar hebben 37 kinderen en jongeren tussen de 6 en 16 jaar weer kunnen genieten van dit feestlijke 'low-budget' kamp dat al jaren door de vele vrijwilligers van Stichting Idéfix wordt georganiseerd. 

Dit jaar was het thema Carnaval. De kinderen/ jongeren werden ontvangen door Brobando Percussie die iedereen welkom heetten met de vrolijke klanken van Braziliaanse Caranvalsmuziek. Vervolgens werd de sleutel van de stad door de burgemeester van Hattem overgedragen aan Prins Carnaval...en toen kon het feest ècht beginnen!

De vrijwilligers hebben ook dit jaar weer een erg leuk programma bedacht. Samen met de deelnemers werden de tenten versierd, slingers gemaakt, er werden spelletjes gedaan, speurtochten gelopen, muziek gemaakt, gezongen, praalwagens versierd en optocht gelopen, gedanst tijdens de Carnavalsdisco, een terrasje gepakt in Deventer, film gekeken, lekker gekookt en gegeten en er werd uiteraard ook 'weer volop gelachen...

Een geslaagd kamp dus! 

Lijkt het jou ook leuk om een keertje mee te gaan? Klik dan hier voor de website van Idéfix en stuur een berichtje naar de organisatie.

JKF Kinderfonds draagt bij aan de meerkosten. Dit zijn de extra kosten die je maakt in verband met de beperking van het kind/ de jongere.

Bijdrage JKF Kinderfonds € 3.250

CONTACTINFORMATIE

JKF Kinderfonds
Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem
telefoon: 026-3526981 
email: projecten@jkfkinderfonds.nl

Image