Carrousel naar Dommelhuis

20220069 CarrouselIn het nieuwe dorpshuis in Son en Breughel - het Dommelhuis - gaat het Serviceteam van Carrousel zich vestigen.  

Het Serviceteam biedt dagelijks ongeveer 8 structurele werkplekken voor, leerwerkstages, arbeidsmatige dagbesteding en (beschut) werken voor (jonge) mensen met een beperking. Deze werkplekken vormen een servicepunt en dienen de uitbreiding van het levendige dienstenaanbod van het Dommelhuis en de uitbreiding van het diensten- en begeleidingsaanbod van Carrousel. Het Dommelhuis sluit als locatie aan bij de wens om de jongeren te laten participeren midden in Son en Breugel. De locatie kan werkplekken bieden, die zich aan kunnen passen aan leerdoelen, ontwikkeling en wensen van de jonge kandidaten.

Als subdoel stelt Carrousel het opbouwen van een netwerk met lokale partners op het gebied van onderwijs, zorg, welzijn, bedrijfsleven en gemeente, waardoor er een goed doorlopend aanbod voor de deelnemer ontstaat, waardoor hij of zij een grotere kans krijgt op de arbeidsmarkt.

De bijdrage wordt besteed aan aangepast kantoormeubilair voor jongeren met een lichamelijke beperking.

Bijdrage JKF Kinderfonds samen met Fonds Heuff de Zeeuw € 2.500

CONTACTINFORMATIE

JKF Kinderfonds
Heijenoordseweg 3 
6813 GG Arnhem
telefoon: 026-3526981 
email: projecten@jkfkinderfonds.nl

Image